عطر دیور ادیکت اودلیس ادوتویلت زنانه Dior Addict Eau Delice Eau De Toilette For Women 100ml

6,260,000تومان

ناموجود

حجم عطر :

100ml

جنسیت :

گروه های بویایی :

Floral Fruity / گل دار میوه ای

نوع عطر :

ادو تویلت (Eau De Toilette)

کشور برند :

سال معرفی :

2013-2014

عطر دیور ادیکت اودلیس ادوتویلت زنانه <span>Dior Addict Eau Delice Eau De Toilette For Women 100ml</span>
معرفی محصول

عطر دیور ادیکت ا دلیس | Dior Addict EAU DELICE for women

عطر Dior Addict EAU DELICE for women سال 2013، وارد بازار جهانی شد. عطر  دیور ادیکت ا دلیس  یک عطر مجلل ، درخشان ، تازه ، میوه ای و گلی می باشد . ترکیب آن با رایحه ای خوراکی و ترشی  از قره قاط شروع شده و به سمت شیرینی بی نظیر گل های سفید و تازه ای از جمله یاس هندی و مصری و یالانگ یالانگ سوق پیدا می کند. در بیس می توان نرمی و لطافت مشک را به راحتی استشمام کرد . عطر Dior Addict Eau Delice با رایحه ی ملایم و شیرین خود بهترین انتخاب برای فصول گرم سال می باشد.

سری عطر Addict، از برند عطر دیور در سال 2002، با Dior Addict for women آغاز شد. دیور ادیکت توسط طراح مشهور، Thierry Wasser، با هدف ایجاد انرژی، قدرت و اعتماد به نفس ساخته شد. عطر های سری ادیکت همه، مواد تشکیل دهنده فوق العاده احساس بر انگیز و غنی دارند و هنگام استفاده، به مصرف کننده، حس آزادی و قدرت می دهند.

عطر ادیکت دلیس، توسط طراح برجسته ی کمپانی دیور که طراح بسیاری از عسر های سری موفق ادیکت نیز هست، Francois Demachy، ساخته شده است. هدف فرانکویس از طراحی این عطر جذاب، احضار کردن شور و انرژی زندگی بوده است.

4/5 (3 نظر)
ویژگی های محصول
حجم عطر :

100ml

جنسیت :

طبع عطر :

شیرین, ملایم

گروه های بویایی :

Floral Fruity / گل دار میوه ای

نت اولیه :
ترنج
گیلاس
کران بری
پرتقال
نت میانه :
بادام تلخ
یاسمن مصری
یاسمن هندی
رز
یلانگ یلانگ
نت پایه :
سدر
وانیل
مشک سفید
نوع عطر :

ادو تویلت (Eau De Toilette)

زمان استفاده :

همه فصل های سال

کشور برند :

سال معرفی :

2013-2014

رنگ ها :
صورتی
گلبهی
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عطر دیور ادیکت اودلیس ادوتویلت زنانه Dior Addict Eau Delice Eau De Toilette For Women 100ml

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *