عطر زنانه کنزو جانگل الفنت زنانه ادو پرفیوم
Kenzo Jungle Le Elephant Eau De Parfum For Women 100ml
13,195,000تومان
موجود
عطر زنانه کنزو جانگل الفنت زنانه ادو پرفیوم ( Kenzo Jungle L’Elephant ) در سال 1996 تولید شده است. این ادکلن جذاب را Dominique Ropion طراحی کرده است. ادکلن زنانه کنزو جنگل الفنت ادو پرفیوم پرقدرت وارد بازار جهانی شد. این ادوپرفیوم زنانه کنزو با رایحه ای گرم و تند قسمتی از جنگل و طبیعت را پیشکش می کند. این محصول زنانه برند عطر کنزو مناسب فصل زمستان است .
خرید ادکلن کنزو جانگل الفنت زنانه برای بانویی از دل جنگل

رایحه ی طبیعتی بکر
این ادکلن خاص دارای رایحه ای شیرین و گرم است. طبع بویایی آن شرقی و تند است. در ابتدا میوه ی پرتقال ماندارین و ادویه های میخک و زیره به استقبالتان می آیند. قلب این عطر زنانه از ترکیب یلانگ یلانگ، هل، چوب شیرین بیان، انبه و یاسمن و زیره سیاه تشکیل شده است. رایحه ی رویایی و گرم آن را می توانید روی پوستتان احساس کنید؟ کمی بعد رایحه ی عطر کنزو جانگل الفنت زنانه تلفیقی می شود از عنبر، نعناع هندی و وانیل. تضاد شیرینی، اما گرم به بدنتان هدیه می کنید. ماندگاری این عطر بسیار خوب و بالاست.
نماد ظرافت و زیبایی طبیعت
این ادکلن بینظیر داستانی را از دل طبیعت تعریف می کند. روی طراحی شیشه اش بینهایت ظرافت و مفهوم به کار رفته است. کنزو جانگل الفنت زنانه میخواهد رهایی را به ارمغان بیاورد. پیامش آن است که با این رایحه ی اصیل حیوانات را از بند اسارت رها کنید. مفهومی عمیق و بی نهایت زیبا. این عطر زنانه نمادیست از آزادی. همچنین دوست دار طبیعت و افسانه هایش است. این عطر با ترکیب خارق العاده ی چوب میخک، هل و وانیل، بسیار هوس انگیز و اغواکننده است. عطر جانگل الفنت زنانه مخصوص بانویی خوش استایل و شیک است.
اگر طرفدار برند کنزو هستید، پاپریا به شما خرید ادکلن اورجینال Kenzo Jungle Le Elephant را پیشنهاد می کند. اصالت تمامی محصولات به شما تضمین داده می شود. رضایت شما سرمایه ماست. برای کسب اطلاعات بیشتر یا دریافت مشاوره رایگان همین حالا با مشاورین فروشگاه اینترنتی پاپریا در ارتباط باشید.
| حجم | 100ml |
|---|---|
| جنسیت : | زنانه |
| نوع عطر : | ادو تویلت (Eau De Toilette) |
| گروه های بویایی : | Oriental Spicy / شرقی تند |
| طبع عطر : | شیرین, گرم |
| نت اولیه : رایحهی سریع و زودگذر شروع عطر |
Cloves (میخک)
Cumin (زیره)
Mandarin Orange (پرتقال ماندارین)
|
| نت میانه : رایحهی اصلی و قلب ماندگار عطر |
Caraway (زیره سیاه)
Cardamom (هل)
Gardenia (یاسمن، روناسیان)
Heliotrope (گل ارغوانی)
Licorice (چوب شیرین بیان)
Mango (انبه)
Ylang-Ylang (یلانگ یلانگ)
|
| نت پایه : رایحهی عمیق و ماندگار نهایی عطر |
Amber (عنبر)
Patchouli (نعناع هندی)
vanilla (وانیل)
|
| رنگ ها : |
طلاییکرم
|
| طراح رایحه: | Dominique Ropion |
| کشور برند : | فرانسه |
| سال معرفی : | 1991-2001 |
| بارکد : | 3274872289994 |


نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.