دستریز کارولینا هررا گود گرل لجر زنانه ادو پرفیوم Decant Carolina Herrera Good Girl Legere Eau de parfum for women
418,000تومان تا 950,000تومانعطر کارولینا هررا گود گرل لجر زنانه ادو پرفیوم Carolina Herrera Good Girl Legere Eau de parfum for women 80ML
دستریز کارولینا هررا گود گرل لجر زنانه ادو پرفیوم Decant Carolina Herrera Good Girl Legere Eau de parfum for women
418,000تومان تا 950,000تومانعطر کارولینا هررا گود گرل لجر زنانه ادو پرفیوم در سال 2018 تولید شده است. ادکلن سی اچ گود گرل لژر زنانه ادوپرفیوم را عطار مشهور Louise Turner طراحی کرده است.
خرید ادکلن کارولینا هررا گود گرل لجر زنانه ، بر پاشنۀ جذابیت زنانه چرخیدن
عطر GOOD GIRL Legere CAROLINA HERRERA در ادامۀ موفقیت نسخه ی پیشینش به بازار جهانی عرضه شد و بسیار درخشید. به عنوان نمونه جدیدی از سری محبوب عطر گود گرل این ادوپرفیوم طراحی شد. ادکلن زنانه گود گرل لجره، مانند نمونه قبلی ”دختر خوب” در ظرفی بسیار زیبا به شکل یک کفش بسته بندی شد. اینبار برای جلب اعتماد بیشتر این کفش شیشه ای حالتی شفاف و درخشان تر دارد. شعار سری عطرهای گود گرل ”Its so Good to Be BAD” است. این عبارت به این منظور هست که؛ احساس خیلی خوبیه که میتونی در عین حال شیطون و ناقلا باشی! این سری محصولات کمپانی عطر کارولینا هررا بسیار اغوا کننده و دلفریب طراحی شده اند. ادکلن کارولینا هررا گود گرل لجر دنیایی رنگارنگ دارد.
رایحه ای اغواگر و دلربا
ادکلن گود گرل لجر با رایحه ای گرم و شیرین برای هر بانوی احساس خاص بودن می آفریند. کافیست شما در مکانی خودتان را تصور کنید که تمامی افراد حاضر در این محفل به شما چشم دوخته اند. این رایحه با بوی ترکیبی یلانگ یلانگ آغاز می شود. این عطر دارای بویی شرقی و گلدار است. به قلب این ادوپرفیوم زنانه که برسید گل مریم و گل یاسمن دشتی زیبا خلق کرده اند. سفیدی آنها نماد پاکی ذاتی این بانوی زیباست. کمی بعد فضای اطرافتان پس از مدتی از بوی دانه تونکا و چوب صندل پر می شود. ادکلن کارولینا هررا گود گرل لجر زنانه ادو پرفیوم را در فصول پاییز و زمستان بزنید.اگر طرفدار برند محبوب کارولینا هررا هستنید و به عطرهای شیرین و گرم زنانه علاقه دارید پاپریا به شما خرید عطر اصل GOOD GIRL Legere که جدیدتر و جذابتر از نمونه ی قبلی گود گرل هست، را پیشنهاد می کند.
حجم |
50ml |
---|---|
جنسیت : | |
طبع عطر : |
شیرین ,گرم ,ملایم |
گروه های بویایی : |
Oriental Floral / شرقی گل دار |
نت اولیه : |
Ylang-Ylang (یلانگ یلانگ) |
نت میانه : |
Jasmine (یاسمن) ,Tuberose (گل مریم) |
نت پایه : توضیح نت پایه |
Sandalwood (چوب صندل) ,Tonka Bean (دانه تونکا) |
نوع عطر : |
ادو پرفیوم (Eau De Parfum) |
کشور برند : | |
سال معرفی : |
2018 (1396-1397) |
رنگ ها : |
سرمه ای ,سفید ,طلایی ,مشکی |
طراح رایحه: |
Louise Turner |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.